Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Thesanco Srl.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sisteme de Management cf. standarde ISO & OHSAS
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sistem de Management al Calitatii ISO 9001
Sistem de Management al Calitatii, eficient si flexibil, un instrument util managementului de top al organizatiei, precum si intregului staff managerial, pentru a tine sub control calitatea produselor si serviciilor furnizate.
Va oferim servicii de consultanta de calitate, astfel incat la sfarsitul proiectului derulat impreuna cu dvs., sa obtinem un Sistem de Management certificat, functionabil si util in gestionarea afacerii dvs.

Sistem de Management de Mediu ISO 14001

Sistem de Management al Mediului ce va permite sa acordati o atentie deosedita tuturor zonelor in care activitatile dvs. au un impact asupra mediului.
Acest fapt poate conduce la beneficii, cum ar fi urmatoarele: reducerea costurilor de gestionare a deseurilor, economii ale consumului de energie si de materiale, costuri mai mici de distributie, imbunatatirea imaginii organizatiei / companiei in fata organelor si organizatiilor legale, a clientilor si a organizatiilor publice, cadru necesar pentru imbunatatirea continua a performantelor de mediu, indeplinirea conditiilor de participare la licitatii.

Sistem de Management SSM conform OHSAS 18001

Sistem de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale conform cu OHSAS 18001 ce ofera acele masuri necesare pentru controlul riscurilor in domeniul sanatatii si securitatii muncii si pentru imbunatatirea performantelor in acest domeniu.
Serviciile noastre de consultanta vor asigura conformitatea sistemului de management proiectat si implementat cu prevederile standardului, in orice organizatie / companie, indiferent ca domeniul de actiune al acesteia este acela al serviciilor, al industriei extractive, constructiilor sau transporturilor.
Implementarea OHSAS asigura: Conformitatea sistemului cu politica declarata a managementului in domeniul Sanatatii si Securitatii muncii, Implementarea, mentinerea si continua imbunatatire a SMSSO.
Reducerea accidentelor de munca si a bolilor profesionale, Reducerea costurilor asociate cu accidentele si bolile profesionale, Imbunatatirea performantelor companiei prin aplicarea in practica a politicilor si procedurilor SMSSO, Conformitatea cu prevederile legislatiei in vigoare, Reducerea riscurilor de anemzi, penalitati legale si procese in instanta, Imbunatatirea imaginii organizatiei / companiei prin demonstrarea existentei unui angajament al managementului de top pentru administrarea corecta si minimizarea riscurilor de accidente si boli profesionale.

Sistem de Management Integrat Calitate-Mediu-SSM
Un Sistem de Management Integrat (SMI) este un sistem de management care integrează toate componentele unei afaceri intr-un sistem coerent, astfel încât să permită realizarea scopului si misiunii sale.
Si mai mult, orice are un efect asupra rezultatelor afacerii, ar trebui integrat in sistemul de management.
Prin urmare, un SMI ar trebui sa contina in mod curent, toate sistemele necesare, concentrandu-se cu precadere pe Sistemele de Management al Calitatii, Mediului si Sanatatii si Securitatii Ocupationale. Aceasta inseamna ca toate procesele si documentele care le descriu ar trebui sa fie integrate.
Este ceea ce va oferim noi in cadrul serviciilor de consultanta: obtinerea unui Sistem de Mangement Integrat, functionabil, simplu, eficient, util.
Pentru oferta de servicii specifica companiei dvs., va rugam sa accesati pagina Cerere de oferta de pe site-ul www.calitate-management.ro. Clik aci http://bit.ly/awHtRf
Din Gura in Gura